Living room overview

Project 2011-1

Designer: CBR
Home Style: Tudor
Design Style: Contemporary
Project Completion Date:

2013 HOME TOUR PARTICIPANT

With desire to maximize living space in their 1914 St. Paul basement, homeowners decided to finish their basement. The space now has a comfortable living space with a new guest room / office and powder room. The most unique feature of this industrial styled basement is the flooring a 3-part epoxy over the original concrete. The results are a beautiful multi-colored floor that adds a lot of texture and dimension to the space, a true conversational piece. With modern furniture throughout and rustic barn doors to separate the living space from the guest room, the space is full of personality and will be a space the homeowners can enjoy for years to come.

Before